lunes, 27 de febrero de 2017

Un menjar gal·làctic

Hui la meua companya de Pràctiques i jo ens hem quedat al menjador perquè venien a visitar-nos alguns persontages de la saga de pel·lícules de Star Wars i clar, com és una de les nostres preferides haviem de menjar al cole per a conèixer-los.

Al principi, quan han entrat al primer torn de menjador que era quan menjàven els alumnes d'Infantil iels de 1r i 2n de Primària, uns poquets xiquets s'han posat a plorar perquè els donàven por "els malos", és a dir, Darth Vader i un Stormtrooper. Tot ha començat perquè la història era que si no es menjaven tot el plat vindrien els malvats a menjar-se el seu dinar i clar, molts d'ells creien que eren de veritat i no persones disfressades, però al final s'ha solucionat tot.

Al segon torn, com els xiquets ja eren més majors no ha hagut cap problema i els ha agradat la visita. Després els persontages han eixit al pati per a jugar i parlar amb els alumnes. Al final hem acabat jugant nosaltres també amb Chewbacca, el Stormtrooper i Darth Vader i convencent-los per a ballar el "No rompas más mi pobre corazón".






1 comentario: