viernes, 17 de febrero de 2017

Preparem Carnestoltes!

La setmana que ve celebrarem la Setmana Cultural i estem posant a punt totes les activitats programades relacionades amb els jocs tradicionals, que és el tema d'aquest any. Durant tota la setmana es faran activitats i no hi haurà classe. Els dies més especials són el dimecres i el dijous; el dimecres els alumnes s'en van d'excursió al teatre i el dijous per la vesprada és Carnestoltes.

Com hem anat amb el temps just, hui divendres Sia i jo hem intentat acabar de retallar els cartons que portaran els xiquets com a disfressa perquè aquest any es disfressen de "Qui es qui?", aleshores la disfressa es basa en dos rectangles grans de cartó pintats de blau i roig i retallats per dins de manera que els alumnes siguen els personatges i porten baix el seu nom.

A més a més, també hem llegit per primera vegada els missatges de la Caixa dels Sentiments, i la veritat és que hi havia missatges de moltes classes! La veritat és que la majoria dels missatges eren per a donar les gràcies a Sia per ser tan bona mestra i per a mi per haver fet una "caixa tan xula", però també hi havien molts que eren per a donar les gràcies a companys per haver-li'ls ajudat en mates, per jugar amb ells a la pilota, per compartir l'esmorçar quan algú no en tenia... Crec que ha sigut molt bona idea posar en marxa la caixa, perquè estaven molt contents de sentir-se útils a la classe (això sí, han de millorar la ortografía).


No hay comentarios:

Publicar un comentario