lunes, 13 de marzo de 2017

Un dia de traca

Resultado de imagen de dibujo fallasCom el centre li dedica una setmana sencera a les activitats de la setmana cultural no celebren les falles. L'única activitat fallera que es realitza és una globotà feta pels d'Educació Infantil, però com la majoria dels meus alumnes són fallers i s'han posat tristos al veure que era el primer any que no participen he decidit parlar amb la professora perquè fem quelcom relacionat amb les falles.

El trimestre està a punt d'acabar, així que cal preparar els portafolis de cada alumne amb totes les fitxes que han realitzat i buscar un dibuix per a posar-ho de portada. Com la tutora m'ha deixat encarregar-me d'això, he buscat dibuixos de falles fins a trobar alguns que pense que els ha agradat a tots. Mentres ells els pintaven els he posat música valenciana tradicional de fons perquè se sentiren més animats: el Ramonet, la manta al coll...

Resultado de imagen de dibujo fallasA més a més, com em dóna temps a anar cada dia a la mascletà sempre em pregunten si ha estat divertida, aleshores he decidit posar també un vídeo de la mascletà de hui que els ha encantat perquè era molt bona. Puc dir que hui ha sigut un dia molt faller i que els xiquets han eixit feliços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario