lunes, 20 de marzo de 2017

Planta afecte i creixerà amor

Hui he donat la primera classe de Plàstica de la meua vida. En realitat, la professora, que és la mateixa que dóna Anglès, li diu Arts and Crafts perquè imparteix l'assignatura en anglès. És curiós escoltar les classes en anglès perquè mai havia imaginat que aquesta assignatura es podria donar en altra llengua que no fora castellà o valencià.

Per a començar, he explicat als xiquets el que anàvem a fer i perquè. El treball que hem fet ens ha ocupat una sessió i part d'una altra perquè hem fet un mural on es pot observar un arbre de l'amistat. Per fer-ho, primer he dibuixat sobre el paper una gran mà que feia de tronc de l'arbre i mentrestant els alumnes havien de dibuixar un gran cor en un full i pintar-ho d'un color. Quan he acabat de dibuixar el tronc, he cridat a cadascú d'ells per a que l'ompliren amb la punta dels seus dits pintats i alguns han posat també la mà.

Com la part baixa del mural pareixia buida, he decidit dibuixar també unes flors que han pintat els xiquets i així aprofitava per a que la pintura estiguera seca. Durant eixe temps, els alumnes havien acabat els seus cors i havien escrit dins d'ells paraules com amistat, amor, alegría...en anglès, clar. Quan he recollit tots els fulls, la professora d'Anglès i jo hem retallat els cors i els hem afegit amb pegament de manera que formaren la copa de l'arbre.

Per finalitzar, hem posat damunt el títol i hem explicat als estudiants que es tractava d'un arbre que representa l'amistat, totes les coses bones que fem i fan els amics i que cal cuidar-ho.


No hay comentarios:

Publicar un comentario